Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det finns gott om sjuka människor

Tuesday, August 18, 2009

Det finns gott om sjuka människor

- Han mår väldigt dåligt. Han ångrar sig och tycker att han har burit sig jädrigt dumt åt. Det är hemska saker som han har gjort, men det finns alltid en människa bakom gärningarna, säger Göran Franzén.

Jaså, det säger du? Burit sig jädrigt dumt åt är väl bara förnamnet? Den advokaten pratar om är en 20-årig dåre som torterat och hatt ihjäl en massa djur på de mest groteska sätt. det var ju en jäkla tur att de fick tag på honom nu, för vem vet vart han gått vidare. Tyvärr ger väl inte djurplågeri nån rättslig åtgärd som hjälper, så snart är han väl ute och styckar katter igen, för att sedan ge sig på lite mer spännande byten... som kanske människor. I ett brev till ägaren av en av de katter han gett sig på skrev han:

"Jag högg honom våldsamt med kniven i magen och ansiktet upprepade gånger. Han började jama, fräsa och klösa nåt förskräckligt, men det hjälpte tyvärr inte".


Må va människa, men en uppenbart störd och sjuk sådan.

Otroligt nog finns det ännu värre att läsa om i tidningen idag. En brasiliansk 17-årig tös som "skapat rättvisa" genom att mörda 30 män. Hon började sin karriär som 15-åring, använde samma kniv till hela drösen och nu säger hon"Jag erkänner för att jag lovade att göra det innan jag fyllde 18 - för att undvika göra min familj upprörd". Har familjen nåt innanför pannbenet skulle jag tro de blir ganska upprörda ändå lille vän.

Andra hemskheter senaste tiden:
15-åring skjuter ihjäl sin syster i Vollsjö efter upprepade försök att strypa henne.
Pappa slår ihjäl sin 13-åriga dotter med 20 slag i huvudet med en skiftnyckel. "Ville bara göra henne medvetslös".
I Borås slås en 16-årig flicka ihjäl av sin bästa kompis när de väntade på skjuts hem. Pojken säger att det inte var meningen.
Therese Johansson Rojo, 15 blir mördad av en 17-årig kille hon kysst för att han ska bevisa sin kärlek till sin 16-åriga flickvän.
25-åring har ihjäl sin sambo... bara för att...
18-åring försöker ha ihjäl 8-åring och man hittar hans sperma på hennes klänning.

Man blir ju mörkrädd. Vad är det som händer? varför mår folk så dåligt att de ger sig ut och gör såna här saker? och så unga människor! Kan det vara så att vi haft det för bra? Att folk är uttråkade och inte vet vad de ska göra? Höga förväntningar, krav att du ska lyckas och vara bäst på allt. Samtidigt är det brist på jobb och saker att göra. Ungdomar idag (och nu menar jag inte jämfört med när jag va ung för så gammal är jag inte... se längre tillbaks) nöjer sig inte med att bara vara ute och sysselsätta sig själva. Det måste hända något... och du ska lyckas med allt! utbildning, jobb, tjejer/killar, tjäna pengar och samtidigt vara cool och inte bry dig. Och när du sen börjar må dåligt ska du också fixa det själv. Du får inte visa det... och om du visar det får du ingen hjälp ändå. "Hon/han gör mig illa... jag blir ledsen. Jag blir arg. Vad ska jag göra? Jag kan inte hantera det, men jag kan ju inte visa det eller be om hjälp. Hmm, jag har ihjäl na! då försvinner hon och det går över".

Psykvården är under all kritik! Socialtjänsten är under all kritik! Kriminalvården är under all kritik! Det mesta faktiskt är under all kritik!

Skärpning Sverige! Tjöta om svininfluensan dagarna i ända?!? Detta är ju för fan katastrof!!!




2 comments:

Eva said...

Synd att dom fick tag i honom...jag hade velat få tag i honom först...

Anna said...

18-åringen som gav sig på 8 åringen hände inte långt ifrån där jag bor, o på just den stigen så går det omkring en massa folk och även då barn, som ibland har idrottsdagar o spriger där.
De sjukaste är ändå att han gick så gott som fri =/
Men mest stört tycker ja ändå att de e att man får längre straff om man skjuter en varg som dödar ens djur, o kortare straff om man ger sig på ett litet barn o gör sådana hemska saker, man undrar ju vilka sorts människor HD är egentligen.