Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Åååå, jag vill ju med på galej

Saturday, August 15, 2009

Åååå, jag vill ju med på galej

Pratade just med Bäjb. Han va på Matjätten och handlade pilsners för att traska över till Släggan och partaja med honom, Pontus och Catja och säkerligen fler. Jag är så sugen att jag dör. Sen skulle det bära av till Gästis. Jag har ju bara varit där en gång, men den gången var det mycket trevlig. Lyckades bli fångad på bild också tydligen.


Berättade jag nånsin om den underbara thischan jag köpte i Halmstad?... som jag har på mig på bilden (som inte syns). Tror inte det va?

Den är underbar. Fullkomligt älskar den. Det bästa med den förutom trycket då (Sleazy Jen, god damned it!) är att den är mjuk och skön som en gammal väl använd hårdrocks-thischa. Inte ofta man hittar såna idag tycker jag. Jag är övertygad om att den kommer bli en väl använd favorit. Blir handtvätt för hela slanten.

Anypooh... trots att jag får sitta inne och dränka mina sorger i yoghurt ikväll medan mina vänner roar sig i Värnamo känns dagen mer än ok. Fasen vad duktig jag varit. Hittade en soptunna på baksidan... vid andra huset, som jag la beslag på och dumpade mina tre svarta säckar i, så nu är den full också. Sen dammsög jag, så nu är det rent på golvet också. Nu får det vara nog för idag. Jag har ju i princip hållit igång sen 7 i morse. Konstigt nog är jag inte direkt trött. Hoppas energin finns kvar imorrn. Kanske blir det en tripp till IKEA också med mamsen, men jag ska inte handla en massa onödigt, utan bara sånt som kan underlätta att hålla ordning här hemma.

Jaha, är det nåt bra på Tv ikväll då... Nähä, trodde väl inte det... Suck!

No comments: