Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bannerbyte

Wednesday, August 26, 2009

Bannerbyte

Som ni ser har jag ny banner. Jag är helt och hållet medveten att det ser ut som skräp, men problemet är att jag inte har något bra bildbehandlingprogram. Det jag pysslat med idag är alltså att försöka knåpa ihop något med hjälp av Windows egna program d.v.s. Windows fotogalleri, mspaint och Windows Picture manager. En del i det ena programmet och en del i nästa o.s.v. Finishen är gjord på picnik.com, som faktiskt va ett ganska bra editingprogram, men inte heller detta är tänkt för själva byggandet av bilden. Du kan göra i princip vad som helst... med HELA bilden... du kan alltså inte redigera bakgrund för sig, bilder för sig o.s.v.

Anledningen att jag inte har nåt bra program är att jag inte vill ha nåt... förutom just vid såna här tillfällen då. Det enda jag kan är Photoshop och det är alldeles för stort för att jag vill ha det i datorn för att använda det en gång om året typ. Nope... detta får duga för nu. Jag är så trött på't att jag spyr.

No comments: