Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: ICA och Apoteket planerar samarbete

Monday, August 24, 2009

ICA och Apoteket planerar samarbete

Dagens Industri och Dagens Medicin rapporterar idag att ICA planerar ha "shop-in-shop-apotek" förhoppningsvis redan första kvartalet 2010. Suvve! Hur många gånger behöver man inte de där Iprenen eller nässprayen efter det att apoteket har stängt! Sjukhusapoteket har ju öppet till 21.00 alla dagar, men orka släpa sig hela vägen dit när man knappt orkar gå upp ur sängen.

Nu är jag inte alls insatt i vad sånt här innebär för företagare och sånt annat ekonomiskt dravel... jag tycker bara det är bra för oss småfolk, men det tar väl ett tag innan alla fattar det. Kan tro att det kommer bli ett jäkla liv på folk dock. Vem minns inte när posten la ner (eller vad de nu gjorde) och folk inte visste var de kunde köpa frimärken. Eftersom jag i princip aldrig köper frimärken kunde jag inte bry mig mindre (och jag vet dessutom att jag kan köpa det i kiosken på sjukan) och jag tycker det är helt suveränt att kunna hämta paket på Ekersch.

Om nu bara systembolagets monopol kunde brytas ner också så vi hade allt på ICA skulle det innebära perfektion.

2 comments:

Eva said...

Åh, en superbra start på något som kan utvecklas!? Eller så måste dom öppna fler ICA-butiker här i Gbg! Coop och Hemköp tar ju över!

Hannastacia said...

Skumt de därna. jag tror inte det finns ett enda Hemköp kvar här.