Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Beurer Pulsklocka i handske PM 110

Sunday, August 16, 2009

Beurer Pulsklocka i handske PM 110

Kom på att jag verkligen behöver en pulsklocka nu när jag ska satsa stenhårt på intevallträningen. Kanske inte så avancerad som den på bilden dock, men nån simpel sak som kan hålla koll på tiden åt mig. Vill ju ändå ha en som är lite bättre än den jag fick som premie till nån träningstidning och som jag aldrig riktigt fick att funka, men jag inser nu efter att ha kollat runt att de inte är speciellt billiga. Den billigaste jag hittat som verkar va någon slags kvalitet ligger på strax över 400kr... och sen vill jag ju kanske ha något bättre än det, bara för att...

Hade alltså premiär i mitt nya hemmagym ikväll. Helt suvve. Gott om plats och trots att Total Gymmet kan kännas lite löjligt eftersom jag inte kan sluta tänka på Chuck Norris när jag använder det, är det faktiskt jäkligt bra.

Fy, vad helgen gått snabbt, men å vad mycket jag fått gjort. Jag är så himla stolt över mig själv. Känns riktigt kul och mysigt att vara här. Balkongen är nog min största bedrift och jag tackar blåsten (som jag hatar så mycket i övrigt) att den gjorde grovjobbet med sopningen åt mig. Allt detta tycks också gjort susen för mitt humör som var så nära avgrunden förra veckan. Det var riktigt otäckt att känna att allt var så hopplöst. Jag har absolut känt mig nere av ingen anledning alls förut, men detta tog nog priset. Men nu glömmer vi det... I'm back on track.

Kaffebryggaren är laddad och morgon-proteindrinken färdigmixad i kylskåpet... nu är det dax för sängen snart och lite TV-kollande.

Skepp ohoj

No comments: