Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Etapp 1 avklarad, går raskt på nästa

Sunday, August 09, 2009

Etapp 1 avklarad, går raskt på nästa

Sådärna, nu har jag varit på stan och fyndat denna underbara babymugg. Vad ska jag med den till undrar ni. Jo, denna alldeles underbara prylarkitektur ska jag ha till mina proteinshakes. På detta sätt kan jag göra i ordning dom på kvällen så är det bara att svepa i sig på morron.

Köpte även en Gina-tröja. Så underbart skön. Undrar om det finns nån kvar som inte kommit på det. Ser folk strosa runt i dom dagarna i ända.

Note to self: Gå aldrig upp på stan utan fem-kronor på fickan. Jag hade 4 kronor och två 50-öringar som ju inte hjälpte mycket när jag blev akut kissnödig. Fick rusa upp till mamsen som lyckosamt nog bor mitt på stan och som precis kommit hem från en weekend på landet. Hon hade haft en underbar helg och det är hon verkligen värd.

Sen va jag på Ekersch och inhandlade en massa varor som jag snart ska laga till i mitt matlåde-frenzy som startar så fort jag druckit upp mitt eftermeddahs-kaffe.

2 comments:

CiBag said...

Jag som trodde du köpt en bebismugg till när du ska passa Adde åt mig ;)

Hannastacia said...

Haha, jag lär ju ska köpa en till han också... så kan vi sitta breve varann i soffa med varsin mugg och kolla på The Hills. Han lär ju älska The Hills!