Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: In- och output en arbetsdag

Tuesday, August 18, 2009

In- och output en arbetsdag

I min kamp för att kunna leva med min mage och samtidigt få i mig tillräckligt med energi för att träna och över huvudtaget stå på benen har jag provat ändlöst med matupplägg. Inget har funkat nåt vidare. Inte fören nu. Sen största förändringen jag gjort till detta upplägg är att jag infört proteindrinken på morgonen, uteslutit mjukt bröd och äter ett stadigare mellanmål än bara frukt på eftermiddagen.


5.00 2 koppar kaffe.

Börjar dagen med lite stretch och magövningar för att mjuka upp och hjälpa kroppen vakna.

5.30 dricker jag 2 dl proteindrink med vaniljsmak som jag ibland toppar med lite bär.

8.15 frukost på jobbet. Skippa det underbara färska mjuka brödet och tar istället 2 Wasa sport med ost och sallad och kaffe såklart.

12.00 lunch. Blivit mycket salladskombinationer och omeletter nu på sommaren, men nu har jag börjat varva det med pasta/quinoa/ris med tonfisk/kyckling/fisk (mest lax) och grönsaker. Kaffe på maten är ett måste.

14.30 försöker snika åt mig en kaffetår av sekreterarna om det ger utrymme i arbetet.

16.00 mellis bestående av yoghurt med kanel och branflakes eller frukt med kanel och keso.

Nånstans här i mitten av mellis och kvällsmat blir det träning i form av löpning eller styrketräning. Promenad på vilodagar.

20.30 en kopp rött te med blåbärssmak och 2 falu rågrut med ost och kalkon eller ägg beroende på hur hungrig jag är. Avslutar med ett gäng vindruvor.


Jag är medveten om att jag borde äta ett mål mat på kvällen och tillföra mer protein där, men äter jag mat på kvällen kommer magproblemen som ett mail i inkorgen dagen efter. Jag har kört så här i en och en halv vecka nu och hittills har det funkat hur bra som helst. Å, vad jag hoppas det fortsätter så.

No comments: