Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tjusigt Victoria... verkligen!

Sunday, August 09, 2009

Tjusigt Victoria... verkligen!

Wow... hittade just denna tjusiga bild på Victoria Beckham i tidningen. Den tjejen kan verkligen inte må bra. Hur är det ens möjligt att stå upp när man ser ut så där? Själv faller jag ju omkull om jag inte får äta på en halv dag, men hon kan ju inte ätit på bra mycket längre än så... men det kanske bara är mina trånga kvinnorideal (som den-som-inte-ens-våga-ange-alias sa i min post om Madonna för nåra veckor sen) som spelar mig ett spratt. Är Victoria också en krampig (??) anorektiker tro?

En annan sak... vad i hela helskotta ska denna kvinna göra i American Idol? Nu kanske inte Paula Abdul är en stjärna i världsklass, men Victoria har ju aldrig varit annat än katastrof i detta sammanhang. Har svårt att se att hon ska kunna tillföra nåt vettigt till programmet, eller de stackare som ska få "äran" att bli bedömda av henne.

Skärpning!

No comments: