Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ny vecka, nya krafter

Monday, August 31, 2009

Ny vecka, nya krafter

Så underbart skönt att va tillbaka på banan. Såklart ser jag inte fram emot en hel jobbvecka, men hellre det än att ligga sjuk. Jag tror jag nämnt det förut men det är åter till Stockholm i dag. Denna gång med tåg. Ska ta mig by foot tänkte jag från Stockholms Central till Adolf Fredriks kyrkogata. Hur det ska gå vet jag inte, för jag har ingen karta eller någe, men jag har en hel timma på mig. Ska ta mig till Vårdförbundets lokaler. Känner mig lite nervös för att traska in där. Kommer det lysa "EJ MEDLEM" om mig? Hoppas frågan inte kommer upp.

Konstigt nog tycker jag alltid att det känns som det tar så himla lång tid med tåget till Stockholm. Mina resor tar ju normalt minst en timma mer än de två timmar de tar dit, men det går alltid sååå segt just till Stockholm. Nu är det dax att stolpa upp från soffan och sätta lite fart.

No comments: