Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ursäkta min lathet

Tuesday, August 04, 2009

Ursäkta min lathet

Jag ber om ursäkt för att jag varit så kass på att uppdatera senaste dagarna. Det har inte med nåt annat att gör än lathet egentligen.

I söndags var vi (jag, Christian och Cillan) på naturhistoriska muséet i Slottsskogen. Jag blev lite besviken för jag har väntat mig at det skulle vara lite större och mer maffigt, men istället var det ju bara små rum med e uppstoppad version av varenda djur som existerar och några som existerat men inte längre. De djur jag skulle tyckt va coolt att se: myrslok och sengångare hittade vi ju såklart inte. Efter det gick vi till ett asmysigt café på Linnégatan och åt varm macka. Vi åkte inte från Gbg förens efter 20 och var inte hemma fören 23.00 typ.


Igår var det så grått, regnigt och kvavt att det inte gick att vara ute. Dagen gick åt för Christian att försöka fixa sin datorn, men det hjälpte inte ett skit, så det blir väl till att lämna in den idag.

Planerna för veckan är få. Vi tänkte ett tag att vi skulle åka till Västervik bara för att alla säger att det är så fint där, men det visade sig vara ganska långt och efter vår misslyckade Växsjö-resa för ett tag sen, känns det som om det kanske är onödigt. Få la se vad veckan bjur.

Jag har lite kort från helgen jag ska visa er, men det får bli senare under dagen, för just nu vet jag inte ens var kameran är i all utspridd packning.

No comments: