Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Goodie on the monin´ folks

Saturday, August 15, 2009

Goodie on the monin´ folks

Å, va gött att få sova ända till 6.30. Kanske inte låter som nån sovmorgon direkt, men det räcker gott för mig. Jag vaknar alltid en sväng vid 4-5 även på helgerna som om jag skulle till jobbet och det gillar jag. Då inser man att man inte behöver gå upp och kan krypa djupare under täcket och somna om. Bland det bästa som finns. Det är lite grådassigt ute och typ 11 grader. Perfekt för en löprunda som jag snart ska ge mig ut på. Med lite tur är det ledigt i tvättstugan med så jag kan få det gjort under tiden.

Sen ska jag börja bocka av listan. Rensade lite i garderoberna och slängde två fulla påsar med kläder, men där finns mer att ta tag i. Ett problem jag upptäckt jag har är att jag lider av brist på soppåsar. Hur är det möjligt? Påslådan brukar ju alltid vara överfull. Dock tror jag det kommer krävas sopsäckar till den röjning jag planerar göra så det är uppskrivet på shoppinglistan.

Men först då... intervallträning!

No comments: