Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hösten är fan här

Monday, August 17, 2009

Hösten är fan här

Jag höll på att blåsa omkull på vägen hem. Total storm och cykel går inte ihop. Blir inget springa ikväll då. Det börjar lukta ruttet ute nu också. Höstruttet. Antar att det är löv och sånt som ligger och förmultnar och stinker ner. En sak jag lagt märke till i senaste två veckorna är att det är otroligt mycket sländor överallt. De burkar väl inte va i stan? Visst, har vi en å som rinner genom hela stan, men jag har aldrig lagt märke till dem förut. Är väl sommarens eviga regnanade kanske.

Jag hade ingen användning av min regnjacka idag, men det känns verkligen höstigt ute nu. Mycket mysigt, men ganska vemodigt med. Jag har knappt märkt av att det varit sommar. Denna sommaren känns som den snabbaste i mitt liv hittills. Det var maj och man hade hela sommaren framför sig och sen vart det nu... utan nån sommar emellan. Är det åldern eller vädret, eller en kombo av bägge?

Jag gillar hösten. Tycker alltid det är så mysigt när man får börja tända ljus, börja ta varma bad och krypa ner under filten i soffan. Tyvärr förstörs alltid hösten av vintern, som jag tycker mindre om. Visst kan den va mysig med så länge man är inne och så länge gatorna är rena, men snö är inte min grej. Inte i stan. Det ultimata vore om snön kunde falla ensdast på landsbygd och stan fick vara fri för även jag uppskattar skidåkning och snö ibland, emn var jag tvungen att välja antingen eller skulle det bli ingen snö. I stan är den bara ivägen och man blir blöt och kall när man inte ska, som när man ska till jobbet och sånt och det är svårt att ta sig fram. Men nu får vi väl hoppas att det dröjer lite tills de första snäfallet kommer va?

1 comment:

Eva said...

Jag kände precis likadant igår när jag gick hem från jobbet. Det enda som inte stämde med känslan var att löven fortfarande är gröna på de flesta träd.