Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Oförmåga att verkställa

Sunday, August 30, 2009

Oförmåga att verkställa

I säkert 6 timmar nu har jag varit på väg ut. Planen är att hämta mina tågbiljetter tills i mon bitti och gå till affären och köpa frön. Tycks dock inte förmå mig ta mig nånstans. Det tar emot nåt så fruktansvärt att gå ut i det blåsten och den skarpa solen (sånt vitt skitjobbigt ljus ute idag).

Att "göra sen" har aldrig funkat för mig. Då blir det sällan av. Jag vet detta, men ändå händer det ganska ofta att jag skjuter upp saker. Att man aldrig lär sig. Egentligen är ju inget av det något jag måste göra idag. Biljetterna kan jag ju hämta innan jag åker och frön har jag ju klarat mig utan hittills. Bara det att jag vart så jäkla sugen på att testa dom ju. Får la se vad jag orkar och hur det blir, men som det ser ut nu, blir det INGE med det.

På tal om blåst kom jag att tänka på denna gamla goding...
Dunderklumpen - Storm över Jorm


2 comments:

Seku said...

Dagens boktips till de som gillar att skjuta upp saker: Oblomov av Ivan Gontjarov.

Hannastacia said...

Oooo en rysk författare... Hmm, jag ska kolla upp den... men jag tar det sen.