Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Apokalypsens gosiga mörker

Sunday, August 09, 2009

Apokalypsens gosiga mörker

När jag kom hem igår hade jag fått ett paket med posten av min far. I paketet låg denna bok, Apokalypsens gosiga mörker av Anders Bolling. På boken satt en liten post-it från pappa att boken får en på bättre humör.

Från bokens baksida:
Nej, världen går inte under idag. Förmodligen inte i morgon heller. Vi har vandrat en lång väg från grottorna. Vi har sluppit ur den fysiska rädslans grepp. De flesta av oss har lämnat kampen för det dagliga brödet och idén om blodshämnd bakom sig. Fast vi har inte riktigt förstått det. Tillståndet i världen är på nästan alla punkter bättre än de flesta av oss tror. Att de mänskliga framsteget är verkligt och inte propaganda är tydligt på område efter område: krigen blir färre, svälten minskar, miljön mår i huvudsak bra.
Men varför vägrar vi ta in det?


Verkar ju intressant. Lite skumt att min pappa skickar den till mig bara, men det är la bara att tacka och ta emot. Tack, pappa.

No comments: