Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sex med fordon?

Saturday, August 15, 2009

Sex med fordon?

En man i Alberquerque, USA greps för att ha haft sex med sin bil på en parkering utaför ett shoppingcenter.

Några funderingar uppstår i huvudet: Hur sjutton har man sex med en bil? Vad ser han hos bilen som tänder honom? Varför kunde han inte ha sex med sin bil hemma... inne i sitt garage?

En sexuell läggning består av olika komponenter och kan i en modell förklaras som bestående av begreppen praktik, identitet och preferens. Dessa tre komponenter tillsammans utgör den sexuella läggningen.

Det förvånar mig hur mycket konstiga sexuella läggningar det finns. Djur, döda, barn, annat otäckt och nu då tydligen även bilar. Men vem bestämmer egentligen vad som är rätt och fel? Alla ska idag acceptera läggningar som bi- och homosexualitet, men de ovan nämnda ska inte accepteras. Jag menar absolut inte att jag tycker det ska det, men om man tänker efter har ju faktiskt homosexualitet varit klassat om lika sjukt som att ha sex med djur (tror till och med djuren var mer ok att ha sex med under en tid). En aspekt kan ju vara att vid bi- och homosexualitet är bägge parter med på det och det är ju en ganska viktig bit. Men är det så att just det faktum att man ska fatta att den/det man tänder på inte tänder tillbaka och då lägga ner som är det som gör det normalt... eller är det det man tänder på i sig som gör det fel?

Obs! Mannen på bilden, Mechanic Chris Donald (har haft sex med mer än 30 olika modeller på 20 år plus två motorbåtar och en kompis jetski) har inget att göra med innehållet i den här texten... tror jag.

Men sen finns det ju läggningar som inte innefattar andra människor utan föremål som i detta fallet med bilen. Är det rätt eller fel? Jag kan slå vad om att ingen tycker denna man är speciellt normal. Han lär ju dessutom vara exhibitionist eftersom han valde en parkering som sitt kärleksnäste. Kombinationen lär ju inte göra honom gott med tanke på hur världen ska se på honom. Nu var han ju iofs fuller också, så han kanske kan skylla på spriten. Jag tycker i alla fall att en bil kan vara att föredra framför de andra läggningar jag nämnde ovan.

1 comment:

Linda said...

Ha ha ha...helt sjukt.