Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: MorgonJava

Sunday, August 16, 2009

MorgonJava

Kaffe är väl en alldeles underbar dryck. Undrar dock varför den är som allra godast på morgonen. Inget går upp mot morgonkaffet i min bok. Morgonkaffet ska vara svart och går inte att laborera med. Övrig tid på dygnet kan det svarta bytas ut mot någon av de mordernare varianterna (helt inte dock), men inte morgonkaffet. Det är heligt.

Men nu när jag tänker efter och verkligen försökte känna efter vad kaffet egentligen smakar blir jag lite förvånad över att så många älskar drycken. Smakar man ordentligt är det inte direkt gott och så fort det förlorar lite temperatur blir det ju rent av äckligt. Så hur kan man älska nåt så mycket som egentligen inte är så himla gott?... fast ändå gott, på nåt mysko sätt. Weird.

No comments: