Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Svett

Thursday, August 06, 2009

Svett

Det verkar som om sommaren har bestämt sig för att komma nu. Tyvärr måste jag säga. Jag har ingen lust med värme och sol nu. Jag har helt ställt in mig på höstmood. Det är konstigt för större delen av året lider jag för att jag fryser, men ändå börjar jag alltid längta efter höst vid den här tiden. Det är ju extra konstigt nu eftersom min semester i stort sätt regnat bort.

Har precis varit ute och sprungit... det var fruktansvärt i hettan. Min runda runt Osudden har en del träd, men inte tillräckligt för en sån här morgon märkte jag. Det har varit så perfekt springväder på mornarna, men detta va långt ifrån skönt. Christians lägenhet förvandlas snabbt till en bastu vid minsta värme ute och nu är det nästan omöjligt att vara här.... speciellt här i datarummet. Det är som en bastu i bastun. Somna med isklampar under fötterna inatt... allt annat var omöjligt.

Idag står tvätt på schemat. I princip allt i min väska behöver tvättas så jag tänkte det var skönare att tvätta nu och slippa tänka på det när jag kommer hem. Jag förvånar mig själv med min smarthet ibland.

Det känns alltid så konstigt att komma hem när man varit borta länge. Får nån slags konstigt känsla av att hela staden ska se annorlunda ut. Man brukar ju märka ganska fort dock att allt stått precis stilla och allt är som vanligt. Samma sak på jobbet, men varför skulle det ändra sig så drastiskt när det inte gör det under resterande 49 veckor på året.

Nu blir det en iskall dusch för fröken Svärd som förhoppningsvis får mig sval i åtminstone 5 minuter innan jag är lika varm och svett igen.

No comments: