Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vamp-mania

Thursday, August 27, 2009

Vamp-mania

Jag har helt lyckats missa hur utvecklingen av denna besatthet av vampyrer som utvecklats världen över. Jag visste att Alexander Skarsgård va med i nån amerikansk produktion och jag har väl hört ordet Twilight nåra gånger utan att lägga nån större tanke vid det. Men... igår hade True Blood premiär på svt1 (av alla kanaler) och nu går det inte att undvika.


Jag såg inte serien... har ju fullt upp med Law and order vid den tiden, men av det lilla jag såg i reklamen att döma, verkade den va lite skum och det föll mig inte alls i smaken. Nu ska tilläggas att jag fullkomligt hatade Heroes i början och det tog flera säsonger innan jag fattade tycke för det. Nu är det en favvo. Och jag ska väl inte heller uttala mig efter att sett lika länge som en reklam på TV4plus pågår. Om Alexanders insats kan jag inte säga nåt, för han såg jag inte. Hur somheslt kommer jag aldrig komma ihåg att kolla på denna serie eftersom den går på svt, men detta har potential att bli en kolla-i-ett-streck-en-regnig-höst-helg-serie.

Twilight då? 21 november 2008 hade tydligen filmen premiär och den har i princip gått mig helt förbi. Mamma har pratat om böckerna, men nån koppling till vampyrer och att det finns en film har jag inte gjort.

Oavsett hur bra serien och filmen är, verkar nu alltså nån slags vampyrhysteri brutit ut. Gammal i gården som jag är går ju mina tankar till Lost Boys. Det var ingen som gillade de vampyrerna och de va inte snälla på nåt sätt, men vad jag förstår lever dessa vampyrer öppet bland människorna och är mycket åtråvärda däribland. Och nu även bland tittarna... så pass att det nu finns en Twilight-dildo som utlovas "vara precis som en riktig vampyr". Magnus Edlund skrev det ganska skoj i artikeln så jag citerar den rakt av:

"Lägge den i frysen för den där autentiska känslan... Sexleksaken, som sägs vara till för dem som fantiserar om det förbjudna kostar ca 300 kronor och finns i färgen rosa. Det är oklart om den har evig livslängd"

No comments: