Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Läget försämrat för förkyld 29-åring i Örebro

Tuesday, August 25, 2009

Läget försämrat för förkyld 29-åring i Örebro

Den 29-åriga kvinna från Örebro som rapporterades förkyld i går har under natten försämrats. Från att ha haft ont i halsen igår kväll har hon nu gått över till fas två i förkylningen. Ett mycket allvarligt läge.

- Till att börja med sov jag ända till 8, vilket är det första indikatorn på att nåt inte står rätt till. Dessutom är ansiktet fyllt med snor och jag vaknade i panik och kunde inte andas. Bihålorna dunkar, öronen dunkar, huvudet dunkar, men tack och lov skär det inte lika djupt i halsen när jag sväljer, säger den sargade kvinnan

Det hela började i söndags eftermiddag när hon kände hur det började göra mer och mer ont när hon svalde och under söndagen och måndagen förvärrades smärtorna och feberkänningar tillkom. Efter drygt halva måndagen på arbetet gav kvinnan upp, sjukskrev sig och gick hem. Trots läget uppger kvinnan att hon sovit gott under natten.
- Jag vill tacka Vicks för deras NyQuil, för att somna var inga problem. Jag står stenhårt fast vid att det bästa man kan göra för att bekämpa en förkylning är att sova och låta kroppen självläka, men det är ju omöjligt när kroppen inte låter en sova. Den behöver lite hjälp och NyQuil ger precis den hjälpen som behövs.

- Hon är mycket påverkad av förkylningen, säger en säker källa till The Hell of Hannastacia. - Hon sitter i soffan och orkar inte göra mycket annat.

Kvinnan har en historia att bli mycket uttråkad och rastlös i dessa lägen och förväntas ha en mycket jobbig tid av stillhet framför sig. Förhoppningsvis orkar hon åtminstone ta sig till apoteket och inhandla ny nässpray som sägs vara den bästa behandlingen mot sjukan i kombination med febernedsättande läkemedel.

2 comments:

Eva said...

Stackars Hanna! Kan den vara knorrsjukan?

Hannastacia said...

Nä, tyvärr... beter sig precis som en vanlig ilsken förkylning. Hade ju hoppats på schweingrippe så jag skulle slippa vaccin, men sån tur ska man ju inte ha.