Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Knäppa britter

Friday, August 14, 2009

Knäppa britter

Britter är väl ett folkslag i en klass för sig. Och de tycks ha en förkärlek för att göra dokumentärer för att visa precis hur konstiga de är. Nu på eftermiddagen bara har jag sett två dokumentärer om detta lustiga folk.

Den första handlade om par som levde ihop med flera partners. En sammansättning var en tjej som hade två pojkvänner... tre barn med den ena och ett med den andra. Killarna hade inget ihop utan delade helt enkelt på sin sambo. I ett annat förhållande var det en kille och två tjejer där alla tycktes vara tillsammans, då tjejerna även var bisexuella. I båda förhållandena sov alla i samma säng. De levde precis som vanliga par fast de var tre och trivdes hur bra som helst med det.

Den andra dokumentären handlade om kvinnor med klädmani. En tog tre timmar på sig att klä sig varje dag och var även tvungen att ha extrakläder med sig om hon skulle ångra sig. Det handlade inte om direkt utmärkande kläder utan vanliga t-shirtar och byxor som hon kunde stå i evigheter och byta för att de inte passa ihop. En annan hade hela lägenheten täckt, och då menar jag verkligen täckt, med gamla kläder hon fått av folk och som hon inte kunde slänga. Stackars dottern hade fått nya kläder när hon fyllde, men efter hon använt dom en gång hade de kommit bort i bergen av kläder och sen hade hon aldrig mer hittat dem. Lustigt nog var denna kvinna pedantisk städare till yrket.

Ärligt talat, är det britterna som är helknepiga eller är det bara det sjukliga behov de tycks ha att göra dokumentärer om allt och alla konstiga människor som får det att se ut så. Och seriöst... vad är det med deras tänder? Finns det ingen tandvård i Storbritanien?

No comments: