Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: The collector

Saturday, August 15, 2009

The collector

Blev helt kaputt efter lunch och tänkte lägga ner för idag, men efter lite kaffe tog jag nya tag och nu var det ovanför garderoberna som stod på tur. Jag trodde faktiskt inte jag var en sån samlare, men jag hade tydligen fel. I hallen står nu tre fulla (och astunga) sopsäckar jag ska försöka släpa ner och gå the walk of shame igen över gården till soptunnorna. Hoppas ingen blir arg på mig för att jag fyller upp varenda soptunna i kvarteret.

Man hittar ganska mycket roliga grejer när man röjer. Bland annat en massa brev jag fick när jag och Cillan bodde i London... de kunde jag inte förmå mig att slänga. Inte heller kunde jag slänga mina gamla kassettband. De måste jag ju kolla igenom först, men det orkar jag inte nu. Hittade även denna underbara kreation helt i velour. Lustigt nog pratade jag med Christian förut om att jag ville ha en morgonrock med dragkedja så denna blir kvar i garderoben. Hittade även en gammal ärvd skinnjacka (mormors från början tror jag). Skitsnygg, 70-tals som jag älskar men glömt.

Jag måste ge mig själv en klapp på axeln för jag har ändå hittills slängt 90% av innehållen i de skåp jag gått igenom. Faktiskt inte illa alls. Och tänk så himla mycket plats jag får nu... ska försöka inte fylla upp det igen bara.

2 comments:

Eva said...

Fan vad bra du är :D
Känner mig rätt nöjd själv, har samlat ihop en liten hög som ska säljas på loppis, resten åker i soporna.

Men har ni inget soprum du kan slänga grejerna i?? :o

Hannastacia said...

Har ett sånt miljösoprum med två vanliga tunnor på gården men det fyllde jag snabbt. Så jag gick på tunnorna till huset breve och bakom.