Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Oops...

Friday, August 14, 2009

Oops...

... jag somnade visst en sväng på soffan där. Jag verkligen hatar att somna till på dagen för jag har så himla svårt att kvickna till igen. blir alldeles matt i kroppen. Och jag som ska träna och börja med min lista (se tidigare inlägg). Får nog unna mig en kopp köffe.

Det var skitkul att va på ESWL-enheten idag. Inte för att jag gjorde mycket annat än gav injektioner och satte infarter, men det är ju lite det jag saknar med mottagningsarbetet, så det räckte. Jag var med på en av ESWLerna och det är ganska fascinerande att man kan skjuta sönder stenar utan att ens gå innanför huden faktiskt.

jag köpte nya besticklådor på vägen hem och det första jag gjorde när jag kommit hem vara att rensa ur lådorna, torka ur dom ordentligt och lägga i de nya. Nu är det så rent och fint där så. I'm a dukto. Undrar vad jag ska ta itu med härnäst. Det blir i alla fall inte balkongen så länge solen skiner.

Men innan nåt annat projekt drar i gång ska det som sagt lyftas lite skrot. Min sträckning mellan skuldrorna har inte känts av sen i morse så det är nog safe.

No comments: