Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hjälp mig byta bakgrund

Thursday, August 27, 2009

Hjälp mig byta bakgrund

Suttit i flera timmar och testat olika nya bakgrunder till bloggen, men kan inte bestämma mig för vilken... eller om jag ska byta alls. Gillar väl inte den jag har speciellt mycket, men är inte helt nöjd med de jag hittat heller. Lite urval över vad jag testat hitills och inte helt avfärdat:


Ett tag var jag inne på om jag skulle ha nån annan färg... typ grått, svart osv, men jag tror ändå rött är rätt i slutändan. Jag är mest inne på ettan eller femman. Båda ser faktiskt rätt bra ut när man testar dem i bloggen.

Vad tycker ni? Hjälp bitte!

6 comments:

Camilla said...

Hej Syster, Jag tycker att nummer ett ar bast, sen tycker jag nog den sista ar bra ocksa. Alla ar fina men kanske lite morka.
Jag hoppas at du kanner dig lite battre idag.

Hannastacia said...

jag kände mig bättre... mindre snuva och sånt, feber har jag inte haft sen typ i förrgår, men sen pang bom nu för en liten stund sen har jag 38 grader igen :(

Jag tror banne mig jag testar den nummer 1 ett tag. Kan ju allid byta tillbaka om jag ångrar mig.

mamsen said...

Skitfin tycker jag, Twilight och True Blod tema, vampyrer har blitt mitt liv vet du haha, såg avsnitt ett av den förstnämnda igår och har börjat läsa Eclipse, jeese vad knäppt, men din banner skulle kunna pryda omslaget av nummer fyra i The Twilight saga, kontakta Stephenie Mayer

Hannastacia said...

Jag vet inte jag... jag gillade Dracula och Lost Boys vampyrerna mer. De var ju genomevil. Men jag ska ge de andra en chans tänkte jag... kan ju inte dissa helt efter att ha sett typ 4 minuter av ett avsnitt.

Camilla said...

Sag du aldrig TV serien "Moonlight"? Den gick har och jag tyckte den va sa bra. Dom korde den en sesong och sen kom den aldrig tillbaka. Typiskt nar man gillar nagot... i alla fall sa handlade den om vampyrer ocksa. killen som spelade huvud rollen som vampyr va skit snygg... ja ja kommer en ny serie i host "Three Rivers" med samma kille fast det varkar som en "ER" eller "Grey's Anatomy" sa en ny "Mc Dreamy" pa gang.

Hannastacia said...

Moonlight... känner igen namnet, men kan inte placera det. Får ta tag i alla vampyrserier nu i höst känner jag.
Sjukhuseserier gillar jag, så fler såna är välkomna, men den kommer väl inte till oss än på ett tag antar jag.