Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bra stråle på Ullevi? knappast

Monday, August 17, 2009

Bra stråle på Ullevi? knappast

Som arbetande inom urologin kan man ju inte motstå att tycka detta var lite kul. Nya Ullevi har inrett sina pissoarer med 5 streck märkta med texterna (uppifrån) "Världsklass", "Utmärkt", "Godkänt", "Försök igen" och längst ner på golvet "Prostatakoll?". Det är en del i primärvårdens kampanj för fria vårdval i Göteborg. En ganska rolig grej faktiskt! Dock ska tilläggas att det kanske får en lite förödande effekt för primärvården som sedan får ta hand om alla karlar som pissat i pissoaren lite smått påverkade av alkohol och lite stressade för att hinna tillbaka in och därmed hamnar under gränsen, och som blir livrädda att de har prostatcancer och söker vårdcentralen. Min åsikt är och förblir den att man inte ska uppmana männen att söka för sin prostataproblem om de inte fanns där innan nån sa det till dem... allra minst om man blivit diagnostiserad av en pissoarvägg.

Förresten... RIP Onkel Kånkel, som dog i en hjärtinfarkt i helgen och tack för all partymusik du skänkt oss genom de senaste decennierna.

No comments: