Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Gäääääääääääääsp

Monday, August 17, 2009

Gäääääääääääääsp

...GÄÄÄÄÄÄSP, GÄÄssP. Klockan 14.00 idag hände något. Jag blev skittrött och började gäspa som en galning. Varken kaffe eller frukt gjorde susen. Och så har jag hållit på sen dess. Jag tror mer att det är helgen som satt sina spår än att det är arbetsdagen. Den har faktiskt behandlat mig väl och det har varit precis lagom att göra. Förutom att gäspa har jag sen jag kom hem även fått kämpa med att hålla ögonlocken öppna, men jag lyckades och nu efter lite träning känner jag mig lite piggare. Förhoppningsvis så pass att jag orkar pallra mig in i duschen i alla fall innan bädden.

Vårt senaste inköpta flexibla videocystoskop till höger. Otroligt bra bild, men ett helvete att diska och koppla upp mot diskmaskinen. Mats på medicinsk teknik gör allt i sin makt för att hitta lösningar åt oss för det tar så tid att vi kommer få börja ta mindre patienter om vi ska hålla på som vi gör idag. Men de som får komma får en grundlig undersökning i alla fall, för det går fan inte att missa nåt med den skärpan.

I morse hade vi övning. Ett akutlarm mitt i morgonstädet och Gunnel låg utan puls och andning på golvet inne på en sal. Vi skötte oss exemplariskt... eller så exemplariskt det går när man samtidigt håller på att garva ihjäl sig över hur löjligt det känns. Det är nog ändå bra med såna övningar ibland, för det händer ju när man minst anar det (som förra veckan) även om det är extremt ovanligt att det händer nåt sånt nere hos oss på mottagningen.

Urologmottagningen börjar återgå tills sitt vanliga jag. De flesta är tillbaka från semestrar och det märks både på bristen på undersökningsrum som på bristande stjärterum i personalrummet. Men det känns ändå bra att folk på plats när patienter söker dom.

Dr. Carringer bjöd på plommon i dag. Underbar frukt eller det kanske är bär... sak samma. Jag tror inte jag ätit plommon sen vi bodde i Kumla. Detta måste varit samma sort för jag fick backflashes av smaken.

Minns ni boken till höger? Det gör inte jag mer än till framsidan. Tror jag hade en till där hon hade en annan klänning. Minns att jag tyckte de var så vackra och att jag ville ha en. Tänk vad smaken kan ändras.

Det får nog bli en tidig kväll idag. Skulle ju vilja se CSI NY, men jag är ganska övertygad redan nu om att det kommer gå åt helvete. Jag är så himla kass att vara vaken på kvällen så det är ju helt otroligt.

No comments: