Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Halmstad adventure

Wednesday, August 05, 2009

Halmstad adventure

Idag har vi varit på nya äventyr... till Halmstad! Jag har varit där förut nån gång när jag var liten, men det minns jag knappt. Vilken underbar stad. Hur fint som helst överallt.

Vi började med en repa på stan, där jag inhandlade ett par jeans och en thisha. Sen gick vi runt vandra och vi hittade vårt framtida hem. Nissastrand! Ett helt nybyggt område på andra sidan ån mitt emot city. Vilka jäkla hus! Går inte att beskriva... och en hel stadsdel med dom också. Priserna är såklart därefter, men jag hade nog trott det skulle vara dyrare ändå. Synd att jag inte känner nåra i Halmstad, men jag kan abolut tänka mig att flytta dit i framtiden.

Efter vår promme tog vi bilen mot Tylesand, där vi vandrade runt en liten sväng till stranden. Fasen, vad fint det med. Jag hade dock hoppats äta lunch på en liten fiskrestaurang vid vattnet, men dom var det ont om, så det fick bli en Simlångsburgare i Simlångsdalen på vägen hem. Den var inte så illa den heller. Bland det coolaste jag sett i mitt kanske inte så händelserika liv är Laxomaten på bilen ovan. En sån borde finnas i varje stad. Ett litet laxgatukök helt enkelt.

Väl hemma var vi utmattade efter vårt äventyr och slocknade i varsin del av soffan. Det tar musten ur en att vara på upptäcktsfärd.


1 comment:

Eva said...

Jag känner massor i Halmstad! Typ halva min klass. Ni kunde åkt förbi Varberg och räddat mig från min crappy första skoldag.