Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En blivande 30-årings önskelista

Tuesday, August 25, 2009

En blivande 30-årings önskelista

Jag fyller ju snart 30 och alla frågar vad man önskar sig. Som vanligt blir skallen helt tom när jag får frågan, trots att det finns så många saker jag vill ha. Kom på några saker efter lite eftertanke.


Önskelista

Walkingsko i GORE-TEX - Det är så fruktansvärt dyrt med bra skor. Dessa var dock ganska billiga och lite tjejiga sådär. Kostar 999:- på Stadium. Walkingskor med rätt förutsättningar för promenader i ur och skur. GORE-TEX-membran för vattentäthet och andasfunktion.



pband - Otroligt dyra, om man inte vill ha ett sketet manuellt utan motor. Tar ganska mycket plats också, men nu när jag byggt mitt hemmagym, tror jag faktiskt jag får plats.







Pulsklocka - behöver ju absolut inte va så flashig som den på bilden för 1500kr, men visst var den fin med lite blommor på och allt?
Ett måste till min intervallträning.










Volkswagen Scirocco - Viper Green alternativt Shadow Blue. A girl can dream, can't she?

2 comments:

CiBag said...

Har du registrerat nånstans (NK...) så vi inte är flera som köper samma sak ;)

D märks att du är sjuk, så många inlägg som lagts in här sen igår kväll! Krya på dig, stackare! Pussar å kramar

Hannastacia said...

Haha, nja, NK blir det inte för jag vet inte ens vad de har där. Får bli Stadium och er närmsta Volkswagen-handlare då :D