Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bloggen är min bästa vän...

Tuesday, August 25, 2009

Bloggen är min bästa vän...

... och Facebook kommer tvåa. Dessa två har varit helt otroliga på att hålla mig sällskap hela långa dagen och älskar mig lika mycket trots att jag snörvlar, snorar och hostar dem rakt i ansiktet. Jag är lessen om jag överöser er med inlägg om skit just nu (detta är väl dagens 6:e om jag räknat rätt), men jag är som sagt uttråkad till tusen. Kan ända att jag till och med toppar det imon för jag lär ju knappast bli mindre uttråkad allt efter tiden går.

Förkylningsrapporten lyder som följer: Märkliga förhållanden dominerar i hela Hanna. Under hela dagen har lågtryck och väldigt täta stackmoln dominerat de centrala delarna av nyllet med skurar från näsa och ögon. Återkommande åska har vart besvärligt i norr, men tycks ha bedarrat lite nu till kvällen. Temperaturen är mycket varm med risk för överhettning, men den höga fuktigheten skapar till och från korta episoder med rimfrost. Det finns en överhängande risk att prognosen blir densamma det kommande dygnet, möjligtvis något mindre ihärdigt.

Förhoppningsvis mindre ihärdigt. Jag måste ge mig ut och handla nässpray i mon för jag befarar att sista slurken går åt till sänggåendet. Även om jag inte kan handla min nässpray på ICA ännu, måste jag i alla fall gå förbi för att ta mig till apoteket, så jag ska passa på att handla lite tidningar och götta för det får man unna sig när man är sjuk... har jag hört i alla fall.

Knäckebröd (som river gött) och yougurt (som smörjer lent) blir det snart. Känner mig ganska trött på TV:n nu, men jag måste ju ha nåt att somna till och det bästa tablån har att erbjuda verkar vara Miami Vice... the movie, som jag inte ens visste det fanns en... eller det kanske jag visste. Lär va asbra!

Jag är trött och yr. Lämnar er åt ert öde för ikväll. Bye bye.

No comments: