Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Hej, jag heter Penis och jag står inte ut

Thursday, November 04, 2010

Hej, jag heter Penis och jag står inte ut

Robert Gustafsson hade varit ute på en cykeltur. Efteråt var han helt bortdomnad i ljumskarna eftersom den nya cykelsadeln ”gnagde på kulpåsen”.

– Snoppen försvann, där var bara ett hål, jag fick panik, säger han i ”Berg flyttar in”.

Mitt i paniken drog Robert Gustafsson på hett vatten och spolade de nedre regionerna med.

– Då kom den långsamt ut, som en blomma kröp den fram. Välkommen tillbaka, lilla gubben, säger komikern i ”Berg flyttar in”.

Vilken underbar beskrivning! Jag har inte mycket för Robert Gustavsson normalt eftersom jag tycker han slemmar och fräser för mycket. Det är inte roligt enligt min mening utan bara äckligt och det förstör humorn i det han gör, när han helt plötsligt börjar spotta och harkla. Detta var dock en mycket underhållande skildring... kanske för att den är i text.

Förresten förslaget att legalisera marijuana i landet på andra sidan Atlanten gick inte igenom. Amerikanerna i Kalifornien får alltså fortsätta röka på i hemlighet. Det är dessutom dags för den historiske guvernör Terminator att kliva av tronen efter åtta år.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: