Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Väder och WiFi

Monday, December 07, 2009

Väder och WiFi

Damn, vilket dassigt väder! Som tur var slutade det regna i alla fall tills jag slutade så jag tog en promenad på en och en halv timme efter jobbet. Det var riktigt skönt. Har suttit hela dagen. Tiden har bara hastat iväg och ändå har jag inte kommit värst långt med det jag skulle. Inte bra.

Gick över stan det sista och tittade efter skal till mobben. Utbudet var uselt så jag får nog kika runt på nätet istället. Köpte mig i alla fall ett Jabra Bluetoothheadset (ni vet det... de där fina som jag postat tidigare, men utbytbart skal) som är på laddning nu.

Kom ihåg att ringa Tre också så nu har jag åter mitt gamla nummer. Guld! Jag bara älskar min iPhone mer för varje minut som går. Har upptäckt att den kan hjälpa mig med allt! Små anteckningar, kalkylationer, mail, kalender... ja, allt. Nu låter väl inte de där så värst, men saken är den att det är så himla enkelt. Jag har alltid gett upp att kolla mail och använda kalendern o.s.v i mina gamla lurar eftersom det varit alldeles för krångligt, men nu är det så himla simpelt så till och med en treåring skulle klara det. Totaly loves it!

Sen är det ju de där med WiFi... Hur guld är inte det? Jag är inte helt i det blå vad gäller tekniska prylar och it, men jag visste faktiskt inte att jag kunde surfa på luren på mitt hemmanät och jobbets nät! Där sparar jag Gb på telefonen och jag surfar snabbt som ögat på de ställen jag är mest. Gigabytsen kan jag på så sätt spara till min träliga långa tågresor. TJIPP!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: