Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tiger och Anka - The Perfect Match?

Monday, December 07, 2009

Tiger och Anka - The Perfect Match?

The Tiger Update
Medierna slåss nu om möjligheten att få sända ett gråtande förlåt av Tiger Woods. Och det sias om att det är Oprah som får den stora äran.

- Alla runt honom tror att det är enda sättet att rädda sin respekt och ens försöka bygga upp bilden av honom som en familjeman.

Att sitta och grina hos Oprah ska det verkligen hjälpa? Igår såg jag ett löp där det stod att antalet älskarinnor nu ökat till nio. Kan ens Oprah hjälpa honom bli en man av folket igen... Jag tror det är kört. Han kommer aldrig få den respekt han en gång hade. Dessutom:


Tv-profilen (läs Oprah) är vän med Tiger Woods och var bjuden på bröllopet när han gifte sig med Elin.

Detta, tycker ju jag, gör ju ett förlåt i just hennes program, aningens mindre "äkta". Han ska bli hårt åtsatt av programledaren för att hans skuldkänslor ska kännas äkta och en vän lär ju inte direkt gå på med metallsvarven för att komma ända in på benen på Tiger... snarare en nagelfil som stannar under hudplan. (Det där måste vart min bästa beskrivande metafor nånsin, haha). Elin får nu i alla fall tröst av mamma, och landshövding i Gävleborg, som kom flygandes över Atlanten, för att stötta sin dotter.

The Anka Update
I en annan del av Hollywood kämpar nu Anna Anka för miljonerna. Äktenskapsförord eller inte, det är frågan. Både Anna och Paul har svaret... men det är olika. Oavsett lär inte Anna gå lottlös. Frågan är inte OM hon får miljoner, utan snarare hur många miljoner. Hur länge klarar sig en hemmafru och lyxhustru på arvet från en skilsmässa, är en annan fråga. Efter ett liv i lyx kan det inte vara lätt att gå tillbaka. Annas nyfunna fame... som säkerligen är vad som orsakar skilsmässan kommer med största sannolikhet även att bli hennes räddning... d.v.s om hon lyckas behålla den. En jul med Anna får vi i alla fall... dock utan Paul.

Jag har ett förslag till Tiger Woods och Anna Anka. Varför slår inte dessa två stackars utsatta och missförstådda själar sina påsar ihop. Anna får nya miljoner och Tiger får en ny blondin. A match made in heaven, dontcha'll think?


Image and video hosting by TinyPic

4 comments:

Anonymous said...

Man ska inte svälja allt med med hull och hår som medierna säger.
då är man bara blond

Hannastacia said...

Om du läser vidare i bloggen kommer du inse att det knappast finns nån större tabliodskeptiker än jag... tycker dock kvällspressen är mycket roande och den gör världen bra mycket mer intressant.

Stig Palm said...

En av de nu 9 (!) tjejerna hade till pressen sagt, att Tiger var en jävel på att "stångas"!? Ett sådant rykte sprider sig lätt. Han kallas i golfkretsar för "The Rabbit", så det finns anledning till oro. Kanske lilla Elin inte hört detta? Hon borde ha lyssnat eller fått träffa Anna Anka. Hon hade kunnat lära Elin ett och annat? T ex, att Tigern hade varit lugn över dagen, om han fått ett "blowjob" på morgonen. Amerikanska kvinnor, i allmänhet, är bra på detta. Detta vet jag med egen empirisk forskning i ämnet.

Stig Palm said...

EN kommentar till här?
Slog mig plötsligt. Tiger Woods superkänd golfspelare. OK.
Skall bli intressant att se när han blir ännu större kändis i världen för sin förmåga att "stånga" kvinnor som är supervilliga?
Kanske bättre än "hole in one" koncepetet som äktenskapet förutsätter?