Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Veckan urologen väntat på

Monday, November 01, 2010

Veckan urologen väntat på

Den Facebook-ansvarige på NA verkar vara lite trötter.

Ny vecka, nya spännande äventyr. Eller? Man kan ju hoppas, men förutom de där med införandet av datajournalen, står inget utöver det vanliga på schemat.

Jag är dessutom lite irriterad på Friskis (ovanligt va). I lördags öppnade nya lokalen på Öster och det innebär nytt schema från och med idag, även på Kvarnen. Alla pass jag vill gå på ligger senare än tidigare. Starttid mellan 17.15 och 17.45. Det blir alltså ett litet irriterande tidsglapp mellan jobb och pass. Visst 17.15 skulle kunna vara ok, om jag slutade 16.45 som står på mitt schema. Jag som är morgonpigg utnyttjar ju dock ofta flextiden på eftermiddagen eftersom jag är på jobbet en halvtimma tidigare. Stanna då, tänker ni. Jo, förvisso, men jag har administrationsjobb på eftermiddagarna och efter klockan 16.00 stänger min hjärna av och det är omöjligt att göra nåt som man sedan kan garantera blir riktigt.

Idag får jag vänta till 17.30. Det är en Step 1 med en ledare jag inte haft tidigare så det kommer väl en recension senare. Min förhoppning och förväntning är nu att gym-folket drar till Öster så man kan börja träna där på eftermiddagarna utan att knuffas.

Nu är det dax för det absolut bästa på hela dagen. Gröt!

(förresten, det har kommit fram ytterligare icke-information i terrorhotet mot Göteborg. Alla fyra misstänkta är släppta, men samtidigt hävdar polisen att det inte länge finns något hot mot staden. Weird).

Image and video hosting by TinyPic

No comments: