Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dagens fynd

Sunday, November 07, 2010

Dagens fynd


Träffpunkten i Örebro har fått en rejäl makeover och trots att det inte är helt klart är det en klar förbättring och nu ser det faktiskt ut som ett lite köpcentrum mitt i stan. Och stort blir det. Tre våningar fyllda av alla affärer man behöver.

Dock är det lite synd... det är nämligen så att istället för att öppna fler affärer eller en till av nån affär tycks alla flytt t Köpmangatan och flyttat in i de nya lyxiga lokalerna. Cubus, Gina Tricot, Intersport och Gallerix har redan övergivit sina gamla lokaler. Även Kicks, JC och Levi's är på väg och jag betvivlar att de kommer behålla sina gamla... ja, kanske Kicks som har två behåller en. Köpmangatan känns tom. Så kan vi ju inte ha det! Vår fina stad ser ju helt död ut. Dessutom är det redan brist på folk i stadens butiker sedan Marieberg öppnade sin nyrustade galleria, där det finns bättre variation på butiker än i stan.

Konstigt nog finns det bara en affär som verkligen skulle behöva nya lokaler och det är HM. Tänk vad konstigt det är att HM alltid verkar ha de minsta lokalerna som de försöker fylla till bredden med kläder så man knappt kommer förbi och fram. Jaja, nu lämnar vi det och går vidare.







Jag inser att detta är den färg som passar min grisrosa hud minst av alla färger, men jag är superförtjust i den just nu, så jag väljer att ignorera det. Klänningen till vänster är från JC. Med halva REA-priset betalade jag 65 kronor för den. Linnet och tröjan till höger är från Gina och var inte på rea, men kosta typ 99 kronor för linnet och 149 kronor för tröjan. Urskön kvalitutt på bägge.


Myspyströjan till höger, som också har en myspysluva, är från Gina. Den kosta typ 249 kronor och är dagens dyraste köp. Bilden gör den inte rättvisa. Den är så skön att jag betvivlar jag nånsin kommer vilja ha nåt annat på mig. Klänningarna till vänster är från... och hör och häpna här... Lindex. Jag handlar ALDRIG på Lindex eftersom deras storlekar är större och jag aldrig brukar kunna ha nåt, men på en rundställning med en "halva priset"- skylt hängde det klänningar i XS. För 99 kronor stycket slog jag till på bägge och blev inte ledsen när det visade sig att det var halva REAn här med så jag betalade 100 kronor för bägge!

Ja, jag är supernöjd som sagt. Tänk va konstigt det är att det alltid går bäst att shoppa när man inte är ute efter nåt speciellt.

Image and video hosting by TinyPic

7 comments:

mamsen said...

Lysande Hanna, inte bara svart, du kommer att bli så fin, mamsen gillar....

Hannastacia said...

Nope, bara hälften svart. Mamma du måste läsa http://thehellofhannastacia.blogspot.com/2010/11/sondercurlade-ungar-klarar-sig-inte-en.html och svara på fina funderingar

mari said...

Så sant som det är sagt; man hittar alltid fina saker när man inte letar eller när man är pank. Behöver man något så hittar man NADA!!

mamsen said...

Har läst och funderat, jo du blev nog curlad, inte lite heller tills du blev 12 år, då började allvaret och efter det har du gått från klarhet till klarhet, oj vad vi va bekymrade där ett tag Rolle och jag, men vilken tjej du blev, vad stolta vi blev, och som jag fortfarande är, love you

Hannastacia said...

Tack va rar du är mamsen. Men dammsög jag inte ens? Jag minns ingenting. Mycket märklig känsla... det är bara blank. Hoppas det inte betyder att jag förträngt hur illa jag skötte mig.

mamsen said...

Haha, nej du dammsög inte, gjorde inte ett skit vad jag kan minnas, inte ditt fel men mitt haha, vi glömmer väl aldrig när du ringde mig på jobbet och undrade hur vatten såg ut när det kokade, vill du så klart glömma, men då var jag lite orolig där ett tag...

Hannastacia said...

Ja, de där med vattnet har jag inte glömt... undrar varför ;). Att jag var en sån skitunge... men jag visste i alla fall hur man skulle göra när jag flyttade så jag var i alla fall inte i närheten av dessa ungdomar. Tack, mamsen för allt du gjorde <3