Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: What to do? beslutsångest superdeluxe

Thursday, December 03, 2009

What to do? beslutsångest superdeluxe

Sitter här på dagkirurgen emellan patienter och har just nu inte direkt nåt alls att göra. Lite trist, men jag har haft fullt upp under morgonen och snart börjar patienterna komma tillbaka från operation.

Ni skulle se den utsikten vi har här uppifrån. Avdelningen är placerad på åttonde våningen. På ena sidan ser man norr och Kilsbergen och härifrån ser man skogar och stan söderöver med helikopterplattan i förgrunden. Jättefint! Speciellt idag när hela världen har en vit frostad hinna över sig.

Jag sitter och funderar på hur sjutton jag ska göra i helgen. Ena delen av Hanna vill till varje pris till Göteborg och hälsa på bästa guma Cillan och Cibag med ny familjemedlem. Andra delen av Hanna inser hur otroligt svindyrt och bökigt det blir att åka dit då möten och tågtider inte vill synka och vill bara stanna hemma och ta det lugnt.

Förnuftet eller oförnuft? och vilken är vad? Vilken Hanna ska jag lyssna på?


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Eva said...

Klart du ska komma hit!! :D