Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Schedule of the day

Wednesday, December 02, 2009

Schedule of the day

Idag och i morgon ska jag hjälpa till och täcka på dagkirurgen eftersom avdelningen är kort om folk. Ska bli roligt. Lite nålar, sprutor o.s.v... sånt där som jag saknar i mitt dagliga arbete och tar varje chans som ger att göra när tillfälle ges.

I eftermiddag ska kliniken ha sin första arbetsplatsträff för ALLA på kliniken. Vi är ca 70 st. Nu tror jag ju inte alla kommer, men för att få plats måste vi inte patienternas dagrum/matsal och därmed stänga dom ute. Vansinne tycker ju jag, men det finns väl inget annat alternativ. Ingen vet riktigt vad denna träff ska ge eller vara bra för, men det får vi väl veta då.

Får se om det blir nån träning idag istället. Emma vill att jag hänkar på aerobics med det börjar ju inte fören 17.30. vet i sjutton om jag har lust att bara gå och dra i en och en halv timme... i den här kylan. Verkar inte direkt lockande. Annars hittar jag på nåt annat. Körde ju världens bästa och effektivaste hemmapass igår!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: