Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Polis till familjen Anka

Saturday, December 05, 2009

Polis till familjen Anka

Paul och Anna Anka grälar och BÄGGE ringer polisen??? Aftonbladet är som vanligt lite lama i sin rapportering, men i Expressen kan man läsa fortsättningen (det är ofta så jag gör... börjar med Aftonbladet eftersom deras site är bättre och sen går jag vidare till Expressen för fördjupning eller för att få namn som är censurerade i den förre).

Paret Anka har visst haft det lite struligt och bor separerat på hotell. Anna sparkar ännu en hushållerska och Paul blir förbannad och drar pistol.

Paul Anka som US Army Ranger i The Longest Day från 1962


Annas lilla fasad av det perfekta livet som hemmafru börjar krackelera lite. Paul är såklart förbannad för att hans unga hustru fått mer uppmärksamhet än han och blir lite sotis. Ja, det kan inte vara lätt att bo i Hollywood.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: