Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Empty handed - fruktansvärt känsla

Saturday, December 05, 2009

Empty handed - fruktansvärt känsla

Åkte ut till Marieberg/IKEA en sväng, med förväntan att komma hem med en massa roliga prylar, julklappar till Bäjb och en iPhone, men kom hem med några fjuttiga vanlijdoftande ljus och en ljusslinga till fönstret (som ni ska få se bild på sen när det blir mörkt).

BESVIKELSE! Åkte ut så jag var där redan vid 10.00 när portarna slog upp och innan Kumla stad vaknat och hunnit dit. Riktigt behagligt till en början för det var nästan folktomt, men det dröjde inte länge fören det var smockat.

Jag har varit inne på Siba, Telia, Telenor, Elgiganten, NetonNet och Mobilkiosken (eller vad det hette) och petade och klämde och stirrade på iPhonen. Vågade mig inte in på Trebutiken eftersom jag visste att de skulle kunna lura i mig vad som helst då. Hittade inga fina skins eller nåt fränt headset nånstans, vilket nog var lite avgörande till varför jag kom hem utan luren. Måste ju ha de rätta accessoarerna till om man ska ha en sån tjusig mobil.

Nu har jag ju ingen större erfarenhet av iPhone, men jag måste fråga (inte för att jag väntar mig svar... jag blir ju inte direkt överöst med kommentarer i den här bloggen), men är det inte lite svårt att skriva på skärmen med fingrarna? Ska man behöva ta upp en pekpinne varje gång? Låter faktiskt lite jobbigt om man bara ska skicka ett snabbt sms, men man kanske vänjer sig.

Var inne på Lagerhaus också... ingenstans att hitta fanns den lille söta ugglelyktan jag spanat in på nätet innan. Förklaringen kan vara att den står under "snart i butik" men ändå. Återigen besvikelse. Inte mycket roligt alls faktiskt.
Hade jag inte redan haft salt och pepparströare hade jag köpt de till höger, men det har jag ju så inte heller det kom jag hem med.

Usel shopping! kan ta ner även det bästa humör.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: