Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: A new day in Hell

Saturday, December 05, 2009

A new day in Hell

Jag lyckades innan kvällen tog slut får ner den tjutande djävulsapparaten från taket. Jag tog i av alla mina krafter och vred fram och tillbaka tills den tillslut lossnade. Tack och lov! Inuti fann jag ett 10 års batteri! 10 år! Det är fan inte illa. Nu har det ju bara hållt i 6, men det räcker ju. Varför är det inte såna batterier i allt? Nu gäller det bara att hitta ett nytt... och framförallt komma ihåg det. Säkert svindyrt.

Jag hade ju hoppats på ett solklart svar i min iPhone-omröstning, men nu är läget 64% för och 36% mot. Det hjälper inte mig så mycket, men jag är ju tacksam för allt röster såklart. Önskar bara nån kunde sklriva lite kommentarer om luren med så jag har nåt mer att gå på... kom igen nu folks.

Candlelight coffee står på schemat nu denna lördags morgon.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: