Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nä, men lille pluttinuttkungen då!

Tuesday, December 08, 2009

Nä, men lille pluttinuttkungen då!

Kungen känner sig förnedrad av TV4 och vill därför inte att Victoria och Daniels bröllop ska sändas i den kanalen. Tydligen tycker kungafamiljen att TV4 förvandlade nationaldagsfesten till ett tv-jippo, där han och ärkebiskopen fick sitta och hysteriskt vifta med flaggor när studiomännen sa till. "Ovärdigt, säger en källa nära hovet." Öhh, så kungen gör vad alla säger till honom då? Man kan ju tycka att han borde ha pondus nog att kunna säga ifrån en sån sak om han absolut inte ville och tyckte det var så förnedrande.

Det blir alltså SVT som får sända spektaklet i sin "ickekommersiella miljö". Visst TV4 förlorar nog ett gäng tittare den kvällen, men de slipper samtidigt pynta de 7-8 miljoner sändningen beräknas kosta. Dessutom tycker jag TV4 ska vara tacksamma att de slipper... de är bra mycket bättre än att sända sån skit!

I Hollywood blir saker bara mer och mer bisarra. Som om inte Tigers olycka och otrohet vore nog har nu svärmor Barbro Holmberg fått åka akut till sjukan i TutTut-bil (tror vi i alla fall, är är vi säkra... jag det vet vi inte, men vi skriver att det var hon så bygger vi på sensationen runt Tiger i alla fall). Vad är oddsen? Det var tydligen maggen som krångla för Barbro. Kanske stress över dotra Elins krackelerande liv?

Min gissning om morgondagens löp:

Elin förkrossad - svärmor Barbro gravid med Tigers son.
Läs allt om
Barbro och Tigers hemliga kärleksaffär.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

absolutjohan said...

haha...kan du inte försöka sälja in det löpet till nån nyhetsbyrå?

Hannastacia said...

Haha. Ja det vore nåt!!