Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: iPhone eller inte iPhone, det är frågan

Friday, December 04, 2009

iPhone eller inte iPhone, det är frågan

Nu behöver jag eran hjälp! Jag gick in på Trebutiken efter jobbet och spanade lite på en iPhone. Jag vill SÅ gärna ha en, men jag vet som vanligt inte om jag ska slå till eller inte.
Killen i butiken gav mig en deal. Man får idag en iPhone 8Gb (mer behöver jag knappast) för 399kr/mån och då får man ringa och sms:a och mms:a för hela summan. Fri surf ingår. Dessutom kunde han ordna så jag fåpr en slutfaktura på mitt nuvarande abonnemang och så väver han in Bomben i det så jag ringer och sms:ar gratis till alla inom tre som jag gör idag. Låter ju suvve!

Dock blir det ca 200 kronor dyrare i månaden eftersom jag i dag inte kommer upp i mer än 200 på min räkning och så blir det ju klumpsumma på 1200 för att kvitta det gamla. Är det värt det för att få en iPhone? Ja, jag vet ju inte. Jag är ju prylbög.

HJÄLP MIG! Rösta i högerkolumnen! Skriv gärna kommentar om varför ni röstar som ni gör! Om ni har en... varför är den så jävla bra?


Har redan spanat in vilket headset jag vill ha. Ett bt3010 från Jabra. Kommer med 33 olika skal så man kan byta dagligen! Beauty!

Och ni förstår väl vilket skal jag ska ha! Kolla detta med ugglor från Urban-outfitters.

RÖSTA NU!

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Maria said...

iPhone är grym, den bästa mobilen på marknaden i mitt tycke. Den har inte en särskilt bra kamera dock, det ska inte glömmas. Men den är snabb, snygg och har otroligt många användbara program. Jag tycker din deal från Tre var dålig, iPhone 8GB är den gamla iPhone. Den nya, iPhone 3GS finns bara i 16 och 32GB. Och det är den nya du ska köpa, den är mycket snabbare och har lite fler funktioner.

Beroende på hur du använder telefonen kommer batteriet prestera på varierande sätt. Vid tung användning kommer det snart ta slut, och med 3 måste du ju använda 3G. Det innebär att batteriet slukas fortare.

Fri surf är grymt, fundera på om du behöver det. Har du WiFi hemma och på skolan/jobbet så kanske du inte kommer surfa obegränsat över 3G. Jag har 500MB/mån och gör aldrig av med dem.

Om du inte är övertygad om abonnemanget, kolla efter andra. Är det Tre du vill ha finns det flera abonnemang. Då betalar du t ex 149 kr/mån och en engångskostnad för mobilen på 3000 kr. Annars går det att köpa iPhone 3GS med kontantkort.

Fundera över hur mycket du använder samtal, SMS, MMS och 3G-surf och välj abonnemang därefter. Vilken operatör använder dina vänner/familj? Ofta är det gratis att ringa inom samma operatör.

Hannastacia said...

Jag har köpt en 3GS 16GB med ett abonnemang som blev suvve för mig. Tack för din imput!!!