Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I did it!!!

Sunday, December 06, 2009

I did it!!!

Köpte en vit och fin iPhone!!! Bestämt traskade jag i n i Trebutiken och fick som tur tag i en mycket trevlig flicka som hjälpte mig bygga ihop det bästa abonnemanget. Sen klev jag ut som ägarinna till en sprojtans iPhone 3GS 16GB. Jag är överlycklig! Kan inte sluta leka med den.

Höll nästan på att glömma bort adventsfikat vi var bjudna på hos Anna i dag, men jag kom på det i sista stund. Anna hade bakat och vi fick glögg. Både mycket trevligt och mycket gott. Det blev bara jag, Anna och Emma för alla andra lämnade återbud, men det räckte tycker jag.

Efteråt försökte jag åka och ställa ifrån mig bilen till mamma, men jag förstod att det skulle vara döfött. Jag var nämligen precis i samma tid som O Helga Natt-folket (som är på stan klockan 17.00) skulle ha parkering. Det var bara att köra tillbaka hit så får jag ge mig ut igen senare. Men det var inte lätt att få parkering här heller ska ni veta. Stan lär vara smockad om folk parkerar sina bilar ända här borta. Jag får la leka lite till med mobilen så länge och hoppas de inte håller på allt för länge på stan.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: