Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Have I gone nuts?

Saturday, December 05, 2009

Have I gone nuts?

För typ ett år sen åt jag cashewnötter hela tiden. En absolut favorit! Kunde inte motstå, trots att de alltid gav mig en otrolig plågsam mage. Av nån anledning kom jag ifrån det och sen har jag bara lite sporadiskt köpt mig en näve nötter och inte alls blivit lika överväldigad av dess storhet. Igår gick jag förbi Naturgodishyllan och fick ett otroligt sug så jag köpte mig en påse som jag senare på kvällen drig i mig.

Jag upptäckte till min stora besvikelse igår att jag inte längre tycker speciellt mycket om den krokiga nöten som jag tidigare avgudat så. Det var inte gott alls! Det var inget fel på nötterna i sig, men det föll mig bara inte i smaken alls. Weird. Hur kan det komma sig att man gör en sån totalvändning?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: