Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Taimour blev religiös – och arg.

Monday, December 13, 2010

Taimour blev religiös – och arg.

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger, och jag säger det igen. Religion för ALDRIG något gott med sig!

Visst, det finns undantag när religion tillfälligt kan främja välmående, som i tragedier och när man behöver hopp, men i längden leder bara till nån lags förvrängd verklighetstro, nån slags tillvaro som kan jämföras med en LSD-tripp, som inte är bra för nån.

Taimour Abdulwahab

Anledningen till mitt utspel är såklart självmordssprängningen i Stockholm. Hur kan man bli så himla hjärntvättad av religion så man får för sig att göra nåt så idiotiskt? Och för vad? Nån jäkla fantasi om vad som är det rätta enligt en bok eller en gubbe i himlen eller var sjutton han befinner sig i just den religionen.

Taimour var en helt vanlig grabb som plötsligt sadlade om och började intressera sig för radikal islamism Hans aktivitet på internet visar att intresset så småningom verkar ha upptagit det mesta av hans tankar. På en av sidorna ges råd om hur man ”bäst förbereder domedagen”. Han blev med andra ord spritt språngande galen. Till och med så galen att han vart utkastad från nåt islamistiskt center i England,

Jag VET att detta inte är typsikt islamiskt. Jag är inte på nåt sett emot endast denna religion och jag vet att denna grabb var fanatisk, men det är av mindre betydelse. Det görs i namnet av den gud man valt att tro på. Man gör det för att man i sin sjuka hjärna tror att det är så det står i den där boken med fina omslaget. Även om inte alla religiösa är av denna extrema övertygelse om att allt som kan uppfattas som hot ska utrotas är det religionen som ligger bakom.

Jag kan inte för mitt liv begripa varför man tjatar om att man ska rädda världen genom att förbättra miljön, donera pengar till fattiga, ge soppa till hemlösa, förhindra inflationen o.s.v, medan man bara ska låta religion vara. Ingen tar upp det faktum att det är religion som förstör så mycket av världen. Vad ligger till exempel bakom de allra flesta (om inte alla) krig runt om i världen? Är det inte dax att få alla folk som lever i dimman att vakna upp och inse att man inte kan leva efter en jäkla skrift och tro på att nån gubbe en vacker dag kommer hoppa upp ur en låda och rädda världen. VAKNA upp nån jäkla gång och se vart det leder!

Image and video hosting by TinyPic

5 comments:

Daniel said...

Vilken otillräcklig och trångsynt analys av händelsen. :( Det känns ungefär som när någon ger TV-spel som anledning till skolmassakrer.

Knäppgökar kommer alltid att finnas. Religion kommer också alltid att finnas. Det finns knäppgökar både innanför och utanför religionen och är det inte muterad, extrem form av religion som driver dem så är det något annat.

Anonymous said...

På mitt jobb finns det många från andra länder även mudlimer. Idag blev det ju mycket diskussioner och alla är överens. En som vi kan kalla för Hassan sade att det är ett "low life" som sprängt sig själv. Hassan heter i själva verket Ali.
Majoriten av boende i Sverige är inte knäöppgökar, men som jag sa till Ali, det räcker att en får "tuppjuck" så går det så.
Men vi får ju vara glada över att Tranåsterroristen hade IQ 0,00.
Att han spränger sig en egen bil och sig själv i luften. Det är bara besparingar för Sverige :-)

Anonymous said...

Otvivelaktigt är det så att många av människans missdåd har religiösa förtecken. Med någon slags gud bakom ryggen är man tydligen utan plikt till mänsklig hänsyn. Religionsförbud skulle nog spara många liv efter en tid av turbulens.

Anonymous said...

Här har vi någon som uppenbarligen inte provat LSD. En LSD-tripp leder (hos en inte helt retarderad person) till ett grundläggande ifrågasättande av sig själv och sina invanda beteenden. Det är motsatsen till dogmatisk religion! För i helvete.

Anonymous said...

Eftersom det i själva verket är olika politisk åskådning som ligger bakom majoriteten av krigen så antar jag att du använder samma resonemang där och konstaterar att all politik borde raderas. Dessutom har en betydande majoritet av befolkningen visat att man kan "leva efter en jäkla skrift och tro på att nån gubbe en vacker dag kommer hoppa upp ur en låda och rädda världen".

Men för att inse det så måste man våga prata med några mer än sina deprimerade gothpolare...