Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Julkort och kaos i jultrafiken

Wednesday, December 22, 2010

Julkort och kaos i jultrafiken

Jag tror faktiskt man ska undvika läsa för mycket i tidningarna om man ska ut i trafiken i mon. Visst är det bra att vara förberedd, men tidningarna har ju verkligen en förmåga att göra katastrof av allt. Som jag nämnde förut var det samma drev förra året och jag hade inga som helst bekymmer att köra, vare sig av väder eller trafik trots att jag åkte värsta tiden. Tidningarna får det att se ut som hela världen kommer gå under i morgon, men när man lyssnar på vädret verkar det vara främst södra Götaland som får det jobbigt.


 Jag råder dock alla som ska ut att lasta fullt med varma kläder och förnödenheter. Man vet ju aldrig och det är inte kul att bli stående i denna kyla. Det gäller ju de som ska åka tåg med för den delen. Lord knows att inte SJ bidrar med nåt i alla fall.Tågtrafiken är en annan femma dock. Det dyker bara upp mer och mer om förseningar och jag tycker riktigt synd om de som ska resa med det färdmedlet i morrn. Om de kommer fram till jul är ju völdigt osäkert.


Jag är otroligt tacksam att nån en gång uppfann plastgranen. Det bara ryser i hela kroppen när jag läser om alla äckliga kryp som bor i de riktiga. 10 000-tals klotspindlar, hoppstjärtar, parasitstekelar och kvalster. YUCK! jag kommer ALDRIG ha en riktig gran i mitt hus.


När vi ändå är inne på jul, vill jag ta upp de där med julkort. vad är det med folk som inte lägger ner den traditionen? är det NÅGON som verkligen vill ha julkort? och i sånt fall vad gör ni med dom? Och att skicka julkort då... är det nån som tycker det är kul? Är det inte egentligen mest stressande. Jag har aldrig skickat några alls och därmed är det ingen som väntar sig få nåt av mig. Så ska det förbli. De som har barn verkar tro att folk uppskattar att få julkort med deras barn iklädda tomteluvor... men seriöst föräldrar... tycker verkligen någon utanför släkten att det är så fantastiskt som ni själva gör? De kanske påstår det, men sanningen är nog inte så himla nära där. Och vad gör man med alla julkort efter jul. Samlar dom i en låda som med åren rinner över... eller kastar dom i sopen? Jag tror det senare är verklighet för de flesta.

P.S. Ursäkta, men jag kunde bara inte låta bli att slänga in lite Christmas Funnies D.S.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Kungabloggen said...

Ja ack, i år har vi också ansträngt oss extra för att hålla medborgarna lugna med coola julkort som visar både kylan och halkan i det sociala harvet.