Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jösses!

Monday, December 20, 2010

Jösses!

Sov tills klockan ringde och fattade ingenting. Trodde det var nån larm om att jorden går under eller nåt.

Jag sitter och kollar på Volbeats video till Fallen. Jag har faktiskt hittills inte sett den. Jag har hört att de spelar den ganska ofta, men jag har inte befunnit mig vid tv:n. Och jag är ganska glad för det. Videon är ju inte annat än hopklippta livebilder med effekter och man bli väldigt varse hur pluffsig Michael blitt.

Det första jag gjorde när jag klev upp och funnit mig själv var att kolla temperaturen. Räknade med 20nånting minus, men tack och lov har det inte gått under 7 ännu. Hoppas verkligen det inte blir värre.

Gud va konstigt allt känns idag. Helgen har varit som en stor bubbla av drömmande och nu ska man kastas in i verkligheten igen. Fast inte riktigt ändå. Veckan kommer ju inte bli som vanligt eftersom många redan gått på ledighet och veckan bara består av 3½ dag. Jag undrar verkligen om jag kommer lyckas lägga det här med lägenheten åt sidan. Det är ju i alla fall typ 8 månader kvar till flytt och jag måste nog försöka glömma det lite för att kunna fungera. Jag är ju så uppspelt!!

Oj, vad klockan går när man vaknar "sent". Bäst att skynda!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: