Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag äger längdskidor!!!

Friday, December 03, 2010

Jag äger längdskidor!!!

Ååå, vad glad jag är. Fick hjälp av en jättetrevlig ung pojk, som prova ut allt jag behövde åt mig och nu är jag ägarinna till ett helt skidpaket. Jag kan inte visa någon bild eftersom jag inte får dom fören i morgon. Klockan 12.00 får jag hämta dom vallade och klara och sen drar jag raka spåret till Karlslund för att köra femman! Det ska bli så himla kul. Synd att inte Emma kan följa med bara.

Sen åkte jag till Maxi och storhandlade. Jag har tydligen inte lärt mig nånting. Man ska inte åka till Maxi fredagar eller lördagar. ALLA är där. Men det gick ganska smidigt ändå eftersom de flesta skannar och lön därför inte bli alltför lång och seg.

Jag fyndade julklappspapper. 3 rullar för 25 kronor. Bara det att jag bara har två paket än så länge. Detta måste ju åtgärdas. Jag har en ganska bra idé på vad jag ska köpa mer åt Bäjb... gäller bara att hitta det. Ska genast börja jaga.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: