Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mellandagsrea

Sunday, December 26, 2010

Mellandagsrea

Ja, idag börjar den på riktigt. Men nu för tiden är det ju så att alla elektronikkedjor tjuvstartar på juldagen. Antagligen för att det är deras mest lönsamma dagar på hela året. Och visst kan man fynda. Jag brukar dock ALLTID undvika mellandagsrean. Det är för mycket folk och då betalar jag hellre lite mer för det jag vill ha.

I Örebro ligger Elgiganten Megastore och Media Markt precis bredvid varandra ute vid Marieberg och vi åkte dit igår. Inte för att fynda utan för att Bäjb vill klippa håret som Magnus Samuelsson.

Det var massvis med folk. Bilar stod parkerade runt hela Marieberg och längs med vägarna, vilket innebar att folk gick lång väg för att ta sig till affärerna. Det var bilkö in på parkeringen, men... alla tycktes ta för givet att parkeringen skulle vara full, men körde man bara in en bit mot ingången var det nästan tomt. Vi fick alltså en plats bara några meter från dörren. På Elgiganten var det en 40 tums LED-tv prissänkt med 2000 som var största dragplåstret.

Undrara hur affärerna laddar för en sån dag. Bara medan vi var där såldes enormt många sådana TV-apparater och det vara ju bara under nån halvtimma. Lagret måste vara enormt.

Vi hittade ingen klippare och hade därmed trängt oss runt bland folket i onödan. Det var inte direkt tanke på att åka vidare till nästa, eller att ens gå in på Media Markt vägg i vägg och trängas mer så vi åkte hem igen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: