Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Iväg mot mamsen

Friday, December 24, 2010

Iväg mot mamsen

Det är skönt att höra att det inte bara är inbillning. Jag är ju en frylort och jag har ibland funderat över om det bara är jag som tycker det är orimligt kallt här. Men nu står Bäbjo i duschen och klagar över hur kallt det är, så jag antar jag har fog för min klagan. Det lustiga är att jag faktiskt tycker det varit ganska så överkomligt sen han kom hit. Det är definitivt varmare nu när vi är två härinne.

Vi börjar bli redo.... eller, ja, jag har ju varit det ett tag, men medan Bäjbo duschat har jag packat i ordning alla paket och ingredienser till godiset i en påse och nu sitter jag bara och väntar i princip.

Jag börjar bli redigt hungrig. Det var ju flera timmar sedan jag åt frukost, men eftersom vi först ska ta oss till Maxi (eftersom vi norpade på Dumlekolan igår) och sen till mamsen och ska göra Jansson och lite annat innan vi kan äta antar jag att jag får äta mig lite godis först. Inte mig emot och idag får man äta precis hur mycket som helst för det är JUL!

Hörs sen!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: