Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Köffe hos Potty och paket från Dubai

Sunday, December 26, 2010

Köffe hos Potty och paket från Dubai

Nu sitter vi här i soffan hemma hos Potty. Resan till Värnamo från Örebro tog bra mycket längre tid än vanligt och det var riktigt halt och snöade en hel del.

När vi kom hit var jag så hungrig att jag höll på att gå sönder. Jag hade ju inte ätit nåt sedan frukost vid 9-tiden, så det fick bli en pizza från Olympia. Det var riktigt riktigt mumma vill jag lova.

Potty bjöd givetvis på köffe efteråt och nu kollar vi på amerikansk fotboll. Jag tror faktiskt jag för första gången fattar reglerna någon sånär.


Otto kom just över också. Vi fick varsin present av honom från Dubai. En markeringspryl och en handduk till golfen . Självklart med Dubailogga på. Det var ju gulligt av honom.

NU måste jag återgå till fotbollen. GO NY JETS!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: