Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Alienation of Affection

Saturday, December 04, 2010

Alienation of Affection

Sjuka sjuka USA. I morgonens andra avsnitt av Dr.Phil kunde vi se den tunnhårige helylleterapeuten intervjua en kvinna, Cindy Shackelford, som tjänat multum på att hennes karl var otrogen. Eller inte riktigt för hon hävdar att hon inte fått pengarna och tacka fan för det. 9 miljoner dollar... vem sjutton har det?

Kvinnan, som var gift med en advokat, anlitade en privatdetektiv när hon började misstänka att hennes man hade en affär med en av sina klienter. Och visst hade han det. Men... istället för att ge sig på mannen, stämmer hon kvinnan för att ha förstört hennes äktenskap och den amerikanska rätten tilldömer henne ett skadestånd på 9 miljoner amerikanska dollar. Som om inte det vore nog ska mannen betala 5000 dollar i underhåll varje månad.

Det som skrämmer mig mest i hela den här historien är hur alla i landet verkar tycka detta är helt rätt och riktigt. Dr.Phil intervjuar och uppmuntrar. Den andra kvinnan, som inte ingått nåt som helst löfte eller nån deal med Cindy... varför ska hon betala henne en spänn? Jag tycker nog att 9 miljoner vore väl mycket även om det vore mannen som skulle betala, men den andra kvinnan?? Vansinne! Bara i USA.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: